Από το Blogger.

Μανιτάρια αλά κρεμ πανεύκολη συνταγή 2016

Μάθετε πως να φτιάξετε τα μανιτάρια a la crème με φρέσκο βούτυρο και μπέικον με εύκολα και απλά βήματα.

Υλικά:

  • 1 κουταλιά σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια (ολόκληρα ή φέτες)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 5-6 κλωνάρια άνιθο
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 4-5 φέτες μπέικον

Εκτέλεση:

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μπέικον και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να τσιγαρισθούν όλα μαζί για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Τέλος ψιλοκόβουμε τον άνιθο και το προσθέτουμε στην σάλτσα μας. Αφήνουμε 1 λεπτό ακόμη και αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι. 
Μπορούμε να συνοδέψουμε με ζυμαρικά, κοτόπουλο ή κρέας. 
Share on Google Plus

About ben

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου