Από το Blogger.

Sangria


Τι χρειαζόμαστε:

• 1,5 λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
• 2 μήλα
• 1 ξυνόμηλο
• 1 πορτοκάλι
• 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ ή μπράντι
• 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
• 500 ml σπράιτ

Πως το κάνουμε:
1. Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κυβάκια.
2. Σε μια κανάτα ρίχνουμε το κρασί, το κονιάκ ή το μπράντι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κυβάκια φρούτων και τοποθετούμε την κανάτα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
3. Πριν το σερβίρισμα βάζουμε και την σπράιτ.


Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή το κρασί είναι πολύ για μία κανάτα, καλό είναι να έχουμε έτοιμο το μίγμα σε κάποιο άλλο μεγάλο σκεύος και πριν το σερβίρισμα να μοιράσουμε σε κανάτες ανάλογα με τα άτομα και τότε να προστεθεί και η σπράιτ ώστε να μην εξατμίζεται το ανθρακικό που κάνει πιο δροσερή τη γεύση.


Τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του άρθρου υπόκεινται υπό την ιδιοκτησία του ιστοχώρου μας http://greekvisions.blogspot.gr και www.greek-visions.com
Για οποιαδήποτε αναδημοσίευση παρακαλούμε να αναφέρετε ως πηγή τουλάχιστον ένα από τα δύο ιστολόγια.
Share on Google Plus

About ben

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου