Τι χρειαζόμαστε:
• 1,5 λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
• 2 μήλα
• 1 ξυνόμηλο
• 1 πορτοκάλι
• 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ ή μπράντι
• 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
• 500 ml σπράιτ
Πως το κάνουμε:
1. Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κυβάκια.
2. Σε μια κανάτα ρίχνουμε το κρασί, το κονιάκ ή το μπράντι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κυβάκια φρούτων και τοποθετούμε την κανάτα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
3. Πριν το σερβίρισμα βάζουμε και την σπράιτ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή το κρασί είναι πολύ για μία κανάτα, καλό είναι να έχουμε έτοιμο το μίγμα σε κάποιο άλλο μεγάλο σκεύος και πριν το σερβίρισμα να μοιράσουμε σε κανάτες ανάλογα με τα άτομα και τότε να προστεθεί και η σπράιτ ώστε να μην εξατμίζεται το ανθρακικό που κάνει πιο δροσερή τη γεύση.
Τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του άρθρου υπόκεινται υπό την ιδιοκτησία του ιστοχώρου μας http://greekvisions.blogspot.gr και www.greek-visions.com.
Για οποιαδήποτε αναδημοσίευση παρακαλούμε να αναφέρετε ως πηγή τουλάχιστον ένα από τα δύο ιστολόγια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου